Download Bing PDF over zoekmachine optimalisatie en Metatags

Bing is de nieuwe zoekmachine van Microsoft. Hoewel, Bing noemt zichzelf liever een “decision engine”. Wat wil zeggen, Bing helpt je een beslissing te nemen. Bing is de opvolger van Live Search, Hotmail Search en MSN Search. Bij een nieuwe zoekmachine is het altijd even afwachten hoe deze reageert op een website. Microsoft heeft een PDF over zoekmachine optimalisatie voor hun nieuwe zoekmachine Bing vol geschreven met nuttige informatie. U kunt deze Bing white paper for webmasters gratis bij ons downloaden.

Download Bing Whitepaper

Ten aanzien van die belangrijke metatags staat hierin het volgende advies van de makers van de zoekmachine Bing:
Wat moet ik doen aan SEO voor Bing? (What do I need to do for SEO with Bing?)
Webmaster kunnen gemakkelijk hun website optimaliseren door unieke titels en meta description tags toe te voegen aan iedere pagina. Als een webmaster geen goede, keyword gerichte en duidelijk geschreven samenvatting opgeeft dan zal het resultaat van de automatische gegenereerde samenvatting, hoezeer wij ook ons best doen, nooit zo goed zijn als dat een webmaster wel iedere pagina voorziet van unieke en relevante metatags.

Bing stelt het dus bijzonder op prijs om uw site te voorzien van metatags. U kunt direct invloed uitoefenen op uw vermelding bij Bing. De titel en de meta description tag zijn erg van invloed want deze wordt weergegeven als de tekst bij de zoekresultaten. Zorg dus dat je metatags voor elke pagina uniek zijn en uitnodigen om op te klikken. Samen met een relevante html title tag vormen deze de paar regels tekst in een zoekmachine vermelding die de bezoeker moet overhalen.

Lees het hele verhaal op:

http://www.metatags.nl/bing_en_metatags

Meer over metatags