Agenda

De Locatie

Onze trainingen zijn in Amersfoort op het NS Centraal Station. Je kunt dus eenvoudig met het openbaar vervoer komen of parkeren in de P&R parkeer garage.

Andere Trainers

Algemeen

– Alle bedragen zijn excl. 21% BTW.
– Workshops zijn van 09:30-16:00 uur.
– Inclusief koffie, thee, fris en de lunch.
– Breng uiteraard je laptop mee!
– We verwerken jouw website in het lesmateriaal.
– We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.

Vragen?

Heb je vragen over onze trainingen, cursussen of workshops? Neem dan gerust contact op per email met onze support desk of bel 033 202 2078. We zijn er van maandag tot en met vrijdag.

Voorwaarden

Op al onze trainingen, cursussen en workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Rob van Elsacker

Tekstschrijver


www.overtuigendetekst.nl
rob@overtuigendetekst.nl
+31 65 1111 265

Biografie

Mijn naam is Rob van Elsacker en ik ben uw presentator voor deze schrijftraining. Ik ben professioneel tekstschrijver sinds 1995. Schrijven was vroeger niet meer dan een hobby, exacte wetenschap, dat was belangrijk. Met cijfers en feiten kan je iedereen overtuigen, dacht ik. Maar zo werkt het niet, zeker niet bij complexe zaken.

Er zijn altijd onderwerpen die je niet met elkaar kunt vergelijken. Dat maakt iedere keuze subjectief, want wij moeten waarden toekennen om te kunnen kiezen. Daarom wint het plan dat het best wordt verkocht. En dat is niet altijd het beste plan. Daar wil ik iets aan doen, daarom schrijf ik overtuigende tekst waarmee een goed plan de kans krijgt die het verdient.

Exacte wetenschap vraagt om analytisch vermogen. Overtuigende tekst ook, veel meer dan ik vroeger dacht. Dat ontdekte ik toen ik meewerkte aan de voorbereiding van regelgeving voor UNEP, het milieuprogramma van de VN. Een discussie over een enkel woord duurde soms meer dan een uur. Prachtig. Analyseren tot op het bot. Ik was verkocht.

Analyse is cruciaal voor mijn werk. Het geeft ijzeren grip op de boodschap en is de sleutel tot overtuigende tekst.

U vindt meer informatie op mijn website: www.overtuigendetekst.nl

Trainingen

Rob verzorgt de training Klanten Gedrag & Tekstschrijven

Lees verder