Agenda

De Locatie

Onze trainingen zijn in Amersfoort op het NS Centraal Station. Je kunt dus eenvoudig met het openbaar vervoer komen of parkeren in de P&R parkeer garage.

Andere Trainers

Algemeen

– Alle bedragen zijn excl. 21% BTW.
– Workshops zijn van 09:30-16:00 uur.
– Inclusief koffie, thee, fris en de lunch.
– Breng uiteraard je laptop mee!
– We verwerken jouw website in het lesmateriaal.
– We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.

Vragen?

Heb je vragen over onze trainingen, cursussen of workshops? Neem dan gerust contact op per email met onze support desk of bel 033 202 2078. We zijn er van maandag tot en met vrijdag.

Voorwaarden

Op al onze trainingen, cursussen en workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Henk Arends

WordPress Guru


arendsweb.nl

henk@arendsweb.nl
+31 6 41 46 49 49

Biografie

Henk Arends (1964) begon in 1999 met Arends Web Solutions. Al ver daarvoor had hij interesse in computers. In 1983 begon hij met een MSX, de voorloper van de PC. Later maakte hij de avonduren naast zijn werk al af en toe een website voor hem bekende bedrijven, maar op een gegeven moment werd het te druk om nog voor zijn werkgever te blijven werken.

Het meeste dat hij weet heeft hij zichzelf aangeleerd en zo heeft hij zich ontwikkeld in een expert op het gebied van HTML en CSS een maakte hij, als 1 van de eersten, database gestuurde websites met PHP en MySQL.

Om de continuïteit van de websites van zijn klanten te waarborgen tegen het snel veranderende internet en de vereisten die dat met zich meebrengt voor websites besloot hij zich een aantal jaren geleden volledig te richten op WordPress en heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist op dat gebied.

Vooral de beveiliging, het onderhoud en de vindbaarheid door zoekmachines van WordPress websites hebben zijn belangstelling. Ook geeft hij adviezen aan bedrijven over hun aanwezigheid op het internet.

Naast het internet is Arends een gepassioneerd basketball coach en docent voor de Nederlandse Basketball Bond waardoor hij in de avonduren meestal in een sporthal te vinden is.