Agenda

De Locatie

Onze trainingen zijn in Amersfoort.

Andere Trainers

Algemeen

– Alle bedragen zijn excl. 21% BTW.
– Workshops zijn van 09:30-16:00 uur.
– Inclusief koffie, thee, fris en de lunch.
– Breng uiteraard je laptop mee!
– We verwerken jouw website in het lesmateriaal.
– We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.

Vragen?

Heb je vragen over onze trainingen, cursussen of workshops? Neem dan gerust contact op per email met onze support desk of bel 033 202 2078. We zijn er van maandag tot en met vrijdag.

Voorwaarden

Op al onze trainingen, cursussen en workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Erik Broekhuijsen

 Bedrijven Expert – Groei Expert

www.bedrijvenexpert.nl
erik@bedrijvenexpert.nl

Biografie

Toen in 1995 internet goed en wel naar Nederland kwam zag Erik kansen in een nieuwe markt. Na eerst iedereen “op” het internet geholpen te hebben van homepages tot websites tot aan complete cloud oplossingen diende zich het volgende probleem aan: hoe kunnen mensen ons nu vinden? In bijna 20 jaar is AltaVista gekomen en gegaan, zijn we van Hyves massaal gaan Facebook-en en staan de opvolgers van AirBnB en Uber al weer klaar.

Jaren lang was Erik betrokken als consultant achter de schermen bij diverse formats zoals Herrie in het Hotel, Herrie Gezocht, Herman gaat Ver & Herrie in de Keuken. Keer op keer belde Herman zijn “vriendje Erik” om binnen 3 dagen complexe problemen op te lossen.

Erik Broekhuijsen deelt als bedrijven expert, trainer & coach zijn kennis graag met anderen. Met zijn team legt hij de vinger op de zere plek en komt met een oplossing.

Soms is zijn diagnose als bedrijven dokter hard maar altijd met het doel om je wakker te schudden en vooruit te helpen. Leer van zijn fouten, onthou de anekdotes uit de wereld van een serial entrepreneur en investeerder. Ontdek hoe zijn ervaring in binnen- en buitenland met diverse formules en branches jouw bedrijf beter kan maken en kan laten groeien! Kijk door een blue ocean bril naar de toekomst. Laat je bedrijf groeien en verdubbel je winst.

Trainingen

Erik verzorgt delen van de trainingen Metatags & Marketing, Sales Funnels, Klanten Gedrag en Marketing Psychologie & Funnels.

OVERZICHT