Agenda

DIRECT INSCHRIJVEN

De Locatie

Onze trainingen zijn in Amersfoort op ons kantoor of op de trainingslocatie in het NS Centraal Station.

Jouw Trainers

Algemeen

– Alle bedragen zijn excl. 21% BTW.
– Workshops zijn van 09:30-16:00 uur.
– Inclusief koffie, thee, fris en de lunch.
– Breng uiteraard je laptop mee!
– We verwerken jouw website in het lesmateriaal.
– We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.

Vragen?

Heb je vragen over onze trainingen, cursussen of workshops? Neem dan gerust contact op per email met onze support desk of bel 033 202 2078. We zijn er van maandag tot en met vrijdag.

Voorwaarden

Op al onze trainingen, cursussen en workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Google Adwords en Analytics

SEO Google Adwords en Analytics training bij Metatags

Kom trainen bij de experts!

Google AdWords is een populaire manier van adverteren. Een advertentie in elkaar zetten en een paar zoekwoorden opgeven kan iedereen. Maar hoe maak je je AdWords-campagnes effectief? En hoe meet je dit?

Wat gaan we doen?

Wat zijn de juiste zoekwoorden en hoe bereik je meer resultaat tegen lagere kosten? Leer verborgen sales tools maken die je helpen je social media en online marketing te verbeteren. Met de training Google AdWords en Analytics krijg je op een objectieve manier de tips en adviezen die je nodig hebt.  Bedrijven expert Erik Broekhuijsen zal tijdens de ochtendtraining een aantal voorbeelden uit de praktijk bespreken. Hoe zorg je er voor dat je advertentie in social media op de juiste pagina uitkomt. Hoe kan je conversies verhogen en wat zijn funnels. Uiteraard kan je werken aan je eigen campagnes tijdens de training en meteen aan de slag gaan met het optimaliseren.

Google SEO Expert Berry van Es geeft je een praktische hands-on training. Hij leert je de basis elementen aan te pakken en doordachte campagnes op te starten.  In de middag gaan we ook dieper in op het meten en bijsturen van je campagnes door slim gebruik te maken van Google Analytics.  Hoe moet je al die statistieken nu precies interpreteren en vertalen naar verbeteringen voor je website en online campagnes? Zorg voor een financiële verantwoording van je Google AdWords-, e-mail- en bannercampagnes en analyseer en rapporteer hierover met Google Analytics.

Jouw Investering

 • De training kost € 795,- excl 21% BTW.
 • Deze training is van 09:30 tot 16:00 uur.
 • Tijdens deze dag is er koffie, thee, fris en een lunch.
 • We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.
 • Schrijf je nu online in

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die een bedrijfs-website mag onderhouden en werkt met Adwords en Analytics. Deze training is bedoeld voor mensen die al wel af en toe Google Adwords en Analytics gebruiken, maar eigenlijk niet goed weten hoe ze al die gegevens en rapporten moeten interpreteren. Na afloop ben je beter in staat om je Google Adwords account te kunnen beheren of een nieuw account in te richten. Voor de training heb je toegang nodig tot het Google account als beheerder. Misschien ben je wel van plan om als webmaster aan de slag te gaan. Met deze opleiding vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Oppervlakkige kennis van Adwords en Analytics is handig.

Wat levert de cursus op?

 • Je krijgt inzicht in de werking van Adwords
 • Je leert een logische campagnestructuur op te zetten
 • Je beheert en onderhoudt je campagnes
 • Je krijgt tips om kosten te besparen
 • Je leert de juiste teksten te schrijven
 • Je leert hoe je betere bezoekers naar de site trekt

Certificaat

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
Kansberoep: Marketingmedewerker/online-marketeer [wat is dit?]

Inschrijven

Schrijf je direct in voor de opleiding Google Adwords en Analytics

DIRECT INSCHRIJVEN