Agenda

DIRECT INSCHRIJVEN

De Locatie

Onze trainingen zijn in Amersfoort op het NS Centraal Station. Je kunt dus eenvoudig met het openbaar vervoer komen of parkeren in de P&R parkeer garage.

Jouw Trainers

Algemeen

– Alle bedragen zijn excl. 21% BTW.
– Trainingen zijn van 09:30-16:00 uur.
– Inclusief koffie, thee, fris en de lunch.
– Breng uiteraard je laptop mee!
– We verwerken jouw website in het lesmateriaal.
– We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.

Vragen?

Heb je vragen over onze trainingen, cursussen of workshops? Neem dan gerust contact op per email met onze support desk of bel 033 202 2078. We zijn er van maandag tot en met vrijdag.

Voorwaarden

Op al onze trainingen, cursussen en workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Metatags, Marketing, WordPress en Yoast

Metatags, Marketing, WordPress en Yoast training op 11 april 2017

Kom trainen bij de experts!

We leren je hoe zoekmachine marketing echt werkt. En waarom de een wel bovenaan staat en de ander nauwelijks scoort.

We gaan dieper in op WordPress en leren je de fijne kneepjes van de “Yoast SEO for WordPress plugin” kortweg YSFWP . Deze cursus is ideaal als je een bedrijfs-website goed wilt beheren.

Je mist wat…

Je bent druk met je website. Je weet er best wel wat van. Maar dan bekruipt je het gevoel dat je wat mist. Hoe werken nou al die instellingen? Welk vinkje moet je zetten? En wie kan je om hulp vragen? Hoe ziet een klant je website? En hoe zit het met Google en SEO? En welke plug-in is superhandig om jouw probleem op te lossen? Dan ineens voel je de stress. Er is zoveel meer uit te halen, maar hoe? Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen in het werken met WordPress en de zoekmachines.

Wat gaan we doen?

Het ochtend programma zal worden gegeven door marketing expert en bedrijvendokter Erik Broekhuijsen. We beginnen de ochtend met de vraag: waarom staat de een bovenaan en is de ander niet te vinden? Hoe is zoekmachine optimalisatie ontstaan, wat is de juiste gedachte achter zoekmachine marketing en hoe zorg je er voor dat jouw website gaat scoren, zowel op de PC als ook voor mobieltjes. Wat is belangrijk en wat is eigenlijk totale onzin als je wat over de zoekmachines leest. Door te werken met een doel en een stappenplan te volgen kan je alle activiteiten richten op de juiste conversie. En we leren hoe je dit kan meten. Je maakt kennis met SEO begrippen en verplaatst je in de schoenen van jouw klant. We vullen voorbeelden aan met de websites van de deelnemers zodat we direct het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

De middag gebruiken we om onder leiding van WordPress Guru Henk Arends dieper in te gaan op het inrichten van je website, zoekoptimalisatie voor WordPress, het op de juiste manier gebruiken van de Yoast Plugin voor WordPress en het optimaliseren van je eigen website. In deze cursus leren we hoe je de vindbaarheid van je WordPress website kunt vergroten met behulp van onder andere de YSFWP Yoast plugin. Immers, een website die niet door een zoekmachine gevonden wordt, is net zo erg als een bushalte voor je bedrijf waar nooit een bus langs komt. Daarnaast geeft Henk je onder andere tips voor de verbetering van de instellingen en mogelijkheden van je WordPress website. Doordat je je laptop meebrengt kan je direct werken aan jouw website, fouten oplossen en met tips van de docenten de verbeteringen direct toepassen. We sluiten af met een marketing stappenplan specifiek voor jouw bedrijfswebsite zodat je ook in de weken na deze training kan blijven werken aan alle verbeterpunten.

Jouw Investering

  • De training kost € 795,- excl 21% BTW.
  • Deze training is van 09:30 tot 16:00 uur.
  • Tijdens deze dag is er koffie, thee, fris en een lunch.
  • We sluiten af met een gezellige netwerk borrel.
  • Schrijf je nu online in

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die een WordPress (bedrijf)website mag onderhouden. Of misschien ben je van plan om als webmaster aan de slag te gaan. Oppervlakkige kennis van WordPress is handig, maar niet vereist.

Wat levert de cursus op?

  • Je krijgt inzicht in de werking van zoekmachines
  • Je leert effectieve zoekwoorden bepalen en inzetten
  • Je maakt teksten beter vindbaar voor Google en andere zoekmachines
  • Je ontwikkelt inzicht in de werking van een website
  • Je leert hoe je betere bezoekers naar de site trekt

Certificaat

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
Kansberoep: Marketingmedewerker/online-marketeer [wat is dit?]

Inschrijven

Schrijf je direct in voor de opleiding Metatags, Marketing, WordPress en Yoast
DIRECT INSCHRIJVEN