Metatags & osCommerce

Wij krijgen veel vragen van gebruikers van osCommerce of het mogelijk is om een webwinkel van osCommerce te voorzien van metatags.

Uiteraard is dat mogelijk!

Het optimaliseren van je webwinkel is mogelijk door gebruik te maken van diverse bijdrages die zijn gemaakt in de osCommerce Community:
www.oscommerce.com

LET OP:

osCommerce gebruikt in de broncode een regel waar een aantal zoekmachines niet
mee om kunnen gaan en dat is de regel:

<html dir="LTR" lang="nl">
Er zijn mensen die zeggen: niet erg, mijn site is alleen voor Nederland dus op die manier hou ik mooi alle andere buiten.

Maar het kan ook zijn dat je juist wel spiders uit de hele wereld wilt toelaten. Probeer dan deze regel zo mogelijk handmatig te verwijderen. Veel spiders lopen vast op deze regel en “zien” dus de rest van de broncode niet meer.

Maak dus zelf een afweging of je deze regel en aanwijzing wilt behouden.

Metatags – Waar te plaatsen ?

Uiteraard mag je de metatags op alle pagina’s plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante tags krijgt, met trefwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud van die ene pagina. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina aparte metatags te verzinnen maar je zult zien dat het werkt.

Aanmelden & Gevonden Worden

Betaalde aanmelding en gratis hulp.

Er bestaan een hoop misverstanden over het aanmelden van een website bij de zoekmachines. Het enkel en alleen aanmelden bij de bekende zoekmachine Google heeft eigenlijk geen nut omdat Google weer kijkt bij andere zoekmachines, websites en natuurlijk sociale media om te zien hoe je vermelding of ranking daar is. Het is dus belangrijk dat je site op meerdere plekken “vindbaar” is.

Kies daarom voor een compleet en veilig pakket van Metatags !

Gratis website Aanmelden bij de ZoekmachinesMetatags Aanmelden Zoekmachines NL pakketaanmelden-euMetatags Aanmelden Zoekmachines Wereld pakket

Meer over metatags