RTL4 TV – Herman Den Blijker: Herrie en Herman gaat ver

In Nederland heeft Herman al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven. Voor zijn nieuwe programma gaat hij verder. Herman pakt zijn koffers om horeca-ondernemers te helpen, waar dan ook in Europa.

Herrie en
Herman gaat ver.

Heb je familie of vrienden van wie het buitenlandavontuur volledig dreigt te mislukken en kun je dat niet langer aanzien? Herman is bereid over alle grenzen te gaan om deze Nederlanders te helpen!

 

Aflevering 8 Seizoen 1
nieuwe klanten werven

restaurant la-source siteopmobiAcht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening.

De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig en steken steeds opnieuw geld in de zaak, maar er komt geen cent uit. Als de vader van Karin hartproblemen en een beroerte krijgt, overwegen Karin en Edwin te stoppen. Wanneer Herman aankomt, blijkt al snel dat er familieproblemen zijn die niet opgelost kunnen worden door een lik verf en goed eten.

Aflevering 8 Restaurant La Source

Aflevering 7 Seizoen 1
nieuwe klanten werven

nomad Herman Den BlijkerAls Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije.

Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wordt de huur drastisch verhoogd. Carla en Mehmet kunnen dit niet betalen en beginnen een nieuw restaurant in het nabijgelegen Mahmutlar, genaamd `The Golden Harp´. Door de introductie van all-inclusieve hotels en de crisis lopen de inkomsten van het restaurant terug.

Zus Aukje kan de ellendige situatie in Turkije niet langer aanzien en doet een noodoproep aan Herman.

Aflevering 7 Restaurant Nomad

Aflevering 6 Seizoen 1
QR-codes en mobiele website

comoibiza Herman Den BlijkerIn de zesde aflevering gaat Herman op bezoek bij Restaurant Como op Ibiza.  Torenhoge schulden, maar wel een aardig restaurantje; dat is wat Menno heeft op Ibiza.

In het dorpje Santa Gertrudis de Fruitera, probeert Menno zijn droom waar te maken. Een paar jaar geleden laat Menno alles achter in Nederland. Lukt het Herman om Menno zijn ogen te laten openen en een serieuze duw te geven in de juiste richting?

Aflevering 6 Como Ibiza

Aflevering 5 Seizoen 1
Mobiel, twitter & facebook

tantra lounge mobiele websiteMoeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen.

Dit terwijl ze net een paar maanden een dochtertje hebben. Herman vliegt naar het hem bekende eiland, met zijn hulptroepen in zijn kielzog. Bij aankomst lijkt het erop dat hij net te laat is. Martijn en Michelle hebben zojuist besloten de deuren te sluiten van het restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, die tevens als club functioneert.

Aflevering 5 Tantra Lounge Curacao

Aflevering 4 Seizoen 1
Tafeltje reserveren met je mobiel

restaurant bayside_mobiIn de vierde aflevering gaat Herman op bezoek bij Marjan Vos van Bayside Salgados in Albufeira Portugal.

Het Bayside Golf & Beach resort werd in 2000 opgericht door Marjan’s echtgenoot Luis Ribeiro. Het resort was in de stijl van Miami, een sfeer waar Luis zich door had laten inspireren. In 2002 kregen Luis, Marjan en hun zoon Senna een zwaar auto-ongeluk….

Aflevering 4 Restaurant Bayside Salgados

Aflevering 3 Seizoen 1
Gewone en mobiele website

mobiele website restaurant joyIn de derde aflevering gaat Herman op bezoek bij Joy in Hyeres – Frankrijk.

Herman riep onze hulp in voor de normale website en een mobiele website. De normale website was eigenlijk een soort bouwpakket. Het begin was gemaakt maar alles moest nog goed in elkaar gezet worden. We hebben geholpen alle puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten en het resultaat mag er zijn!

Aflevering 3 Restaurant JOY in Hyeres krijgt Herman den Blijker op bezoek

 

Aflevering 2 Seizoen 1
Lokaal zoeken en vinden

ristorantelabrace Herman Den BlijkerDe Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden enorm oplopen.

Thea runt het restaurant inmiddels noodgedwongen met haar 21-jarige zoon David, want geld voor personeel is er niet. Thea´s dochter Eva, die in Nederland woont, kan het niet aanzien dat het levenswerk van haar trotse moeder ter ziele driegt te gaan. Als Herman Eva komt vertellen dat haar brief hem niet onberoerd heeft gelaten, heeft hij nog een verrassing voor haar. Eenmaal op Sicilië komt Herman er al snel achter dat de trotse Thea niet van plan is klakkeloos zijn adviezen aan te nemen.

Herman Gaat Ver Aflevering 2: Ristorante La Brace – Cefalù Sicilië

Aflevering 1 Seizoen 1
Mobiele website

panyplaya Herman Den BlijkerHerman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen.

Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan, het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Herman Gaat Ver Aflevering 1: Pan y Playa

RTL4 TV – Herman Den Blijker:
Herrie Gezocht en Herrie in het hotel

herrie Herman Den BlijkerIn het razend populaire TV-programma “Herrie in het Hotel” helpen TV-kok Herman den Blijker en dhr. Reimers al jaren noodlijdende hotels in binnen- en buitenland uit de penarie. Ook helpt Herman restaurants in Nederland in de serie “Herrie gezocht”

Soms zijn er problemen met de keuken, soms zijn de kamers niet zoals je zou verwachten. En ook is regelmatig de website van het hotel niet op orde.

Dan is het tijd voor Herman om direct de hulp in te roepen van de experts bij Metatags.

Het is vanwege de enorme korte tijd (meestal een paar dagen) een enorme klus om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Maar tot nu toe is het ons toch iedere keer gelukt om de klus te klaren.

Bekijk hieronder de verschillende Herrie dossiers. Ieder hotel of restaurant had zo zijn eigen unieke uitdaging of probleem. Ook hebben we van ieder dossier een item “een half jaar later” want wat doen de eigenaren van een hotel of restaurant nu met al die hulp die hun in korte tijd geboden is? Soms zorgt alle “herrie” voor een doorbraak bij de noodlijdende hotels en restaurants. Ze blijven dan succes boeken dankzij alle hulp. En soms vallen mensen helaas terug in oude gewoontes of moeten ze toch noodgedwongen de deuren sluiten….

 

herrie-dossier-girtenmuehle-screenshot Dossier: Landhuis Hotel Girtenmühle

Er was drie jaar geleden een begin gemaakt met de website maar eigenlijk was deze nooit afgemaakt. Heel veel pagina’s hadden oude informatie, verkeerde teksten of Duitse woorden waar het Nederlands moest zijn en Nederlandse woorden op Duitse pagina’s. Lees het dossier en bekijk de aflevering

puertoelperal Dossier: Puerto el Peral

Wil je als hotel in Spanje Nederlandse bezoekers krijgen via de zoekmachines, dan moet je een Nederlandse website hebben, met Nederlandse teksten, Nederlandstalige titels, omschrijvingen en een eigen .nl domeinnaam.Lees het dossier en bekijk de aflevering

herrie-dossier-savisalo-screenshot Dossier: Hotel Savisalo

Na een inventarisatie van dhr. Reimers bleek al snel dat er naar verhouding bijzonder weinig gasten uit Nederland kwamen. Ook via internet bleef het stil. Dus belde dhr. Reimers ons om eens te onderzoeken wat er mis was.Lees het dossier en bekijk de aflevering

herrie-dossier-moulin-screenshot Dossier: Moulin de L’Achat

Herman belde Metatags.nl vrijdagmiddag. “Kunnen jullie even de hele website van Hanneke en Jur Timmermans van Moulin de L’Achat opnieuw maken, alle belangrijke arrangementen er op zetten en ohja, het moet maandag klaar zijn”.Lees het dossier en bekijk de aflevering

herrie-dossier-herangtunet-screenshot Dossier: Herang Tunet

De heer Reimers belooft: “Binnen 3 dagen bovenaan bij de zoekmachines en 500 hits per dag er bij.” En wij hielpen om dit waar te maken.Lees het dossier en bekijk de aflevering

herrie-dossier-opdebrusse-screenshot Dossier: Kokerij Op de Brusse

De website was gemaakt door een kennis en er zat totaal geen flow in de site. Een paar losse pagina’s en nergens een telefoonnummer of contact gegevens te vinden. Uiteraard waren ze bij de zoekmachines al helemaal niet te vinden.Lees het dossier en bekijk de aflevering

herrie-dossier-casadelmundo-screenshot Dossier: Casa del Mundo

Casa Del Mundo in Spanje was totaal onvindbaar. Een redirect domein en een website helemaal in flash zorgde er voor dat niemand de informatie kon vinden bij de zoekmachines. Dus belde de heer Reimers ons op om te kijken of we binnen 2 dagen wat konden veranderen.Lees het dossier en bekijk de aflevering