Resellers & Partners Gezocht

Voor dealers, reclamebureaus, isp’s, (web)ontwerpers, sitebouwers, SEO specialisten en andere tussenpersonen kennen wij aparte dealer mogelijkheden.

Voor het aanmelden bij de zoekmachines bieden wij verschillende pakketten aan.

Er zijn geen setup of abonnements-kosten verbonden aan het dealerschap. Alle (email) communicatie loopt via jou als dealer zodat je onze dienst zelf kunt doorleveren als reseller aan jouw cliënten op de manier die het beste bij je past.

Website Analyse

Ons systeem zal je websites dagelijks controleren. We analyseren de zoekmachine ranking en verzamelen informatie over de concurrenten. Daarna gebruiken we al die data om een op maat gemaakt advies te geven met een duidelijk te begrijpen stappen plan met actie punten.
Lees verder

Metatags Analyse

Onze robot zal je paginas live doorzoeken en je krijgt van ons kritiek over wat er mis gaat en wat er beter kan. Je hoeft alleen de naam van je website in te vullen, de zogenaamde URL.

Lees verder
Maandelijkse Controle

Met een zoekmachine heraanmeld-abonnement van Metatags blijf je altijd actueel en up-to-date met je vermelding. Voor slechts € 7,50 per maand of kwartaal heb je geen zorgen meer over de zoekmachine aanmelding. Wij houden alles in de gaten en jij krijgt een heldere rapportage.

Lees verder
SEO Reseller worden

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of te wel zoekmachine optimalisatie. Wij helpen je met het optimalisatie pakket van MetaTags zoekmachine software.

Lees hoe je reseller kan worden

Samenwerken is besparen

Als iedereen nou het zelfde aan het doen is op internet, hoe val je dan op tussen de rest? Bekijk je site door de ogen van je klant en vergelijk je inspanningen met die van je concurrenten. Wij helpen je daarbij!

  1. Hoe kan ik mijn website beter maken?
  2. Wat kan ik zelf en wat besteed ik uit?

Alle communicatie verloopt via de mail tussen ons en u als dealer van Metatags.nl. Wij nemen dus nooit rechtstreeks met uw klant contact op. Ook zullen wij nooit de informatie aan derden verstrekken. Wij gebruiken uitsluitend de door u opgegeven informatie voor de aanmelding bij de zoekmachines.

Lees hoe je eenvoudig reseller kan worden …

Nieuws

20
nov
Workshop in Amersfoort

Schrijf je in voor onze workshop en leer van de experts.

21
jan
Webwinkelvakdagen

Gratis analyse van je website. Maak kennis met het team van Metatags.