Blog Archives

Herman Den Blijker Herrie In Het Hotel Girtenmühle

Dossier: Herrie in het Hotel Girtenmühle Hotel Girtenmühle in Duitsland was voor mensen uit Nederland niet te vinden op het internet. Herman den Blijker van Herrie in het Hotel kwam langs en Dhr. Reimers belde ons op om te vragen of we de site konden analyseren.   We spraken het volgende stappenplan af:
  1. Uitgebreide website analyse.
  2. Advies over het oplossen van de problemen.
  3. Opnieuw aanmelden bij de zoekmachines.

Het probleem

Er was drie jaar geleden een begin gemaakt met de website maar eigenlijk was deze nooit afgemaakt. Heel veel pagina's hadden oude informatie, verkeerde teksten of Duitse woorden waar het Nederlands moest zijn en Nederlandse woorden op Duitse pagina's. dhr Reimers van Herman den Blijker herrie in het hotel girtenmuehleAan de hand van de statistieken konden we zien dat meer dan 25% van de bezoekers.
lees verder

Herman Den Blijker Herrie In Het Hotel Puerto el Peral

Dossier: Herrie in het Landhuishotel Cortijo Puerto El Peral in Andalusië Op een woensdag-avond belt dhr. Reimers vanuit Andalusië (Spanje) met een van onze SEO specialisten en stelt de vraag of we kunnen zien wat het probleem is met de website van Cortijo Puerto El Peral.   Gelijk vallen ons een paar dingen op:
  1. De website is een .com domeinnaam met Engelse teksten. Ook worden Spaanse en Nederlandse woorden door elkaar gehaald: Andalucie met een c en met of zonder trema, AndalusiÃ, Andalusië en Andalusie.
  2. Er wordt gebruik gemaakt van Flash. Dit ziet er misschien wel leuk uit maar zoekmachines snappen dit niet. Klikbare vlaggetjes voor verschillende talen begrijpt een zoekmachine niet.
  3. De asp layout is een zogenaamde tabel-based layout, dus de inhoud staat veel te laag in de broncode.
  4. Geen metatags en unieke titel en description op iedere pagina.
  5. Verkeerd gebruik van.
lees verder

Herman Den Blijker Herrie In Het Hotel Savisalo

Dossier: Herrie in het Hotel Savisalo in Oostenrijk Herman den Blijker en dhr. Reimers kwamen aan in Hotel Landhaus Savisalo. Hier had het Nederlandse echtpaar Hemmo en Annemiek Dijkstra zich in Oostenrijk gevestigd. In de schitterende natuur van de Steiermark proberen zij die vertrouwde, Hollandse gastvrijheid te bieden aan de gasten van hun idyllische hotel, gelegen midden op het zonneplateau van Ramsau am Dachstein in Oostenrijk. Na een inventarisatie van dhr. Reimers bleek al snel dat er naar verhouding bijzonder weinig gasten uit Nederland kwamen. Ook via internet bleef het stil. Dus belde dhr. Reimers ons om eens te onderzoeken wat er mis was.

Het probleem:

Als eerste hebben we de website van het Hotel Savisalo bekeken: www.hotel-savisalo.at Een Oostenrijkse website (.at domeinnaam) met Duitstalige pagina's. Al snel kwamen we na een analyse op de volgende belangrijke problemen:
  1. De site is gericht.
lees verder