Blog Archives

Herman gaat ver bij Bayside Salgados Albufeira Portugal

In de vierde aflevering gaat Herman op bezoek bij Marjan Vos van Bayside Salgados in Albufeira Portugal. Het Bayside Golf & Beach resort werd in 2000 opgericht door Marjan’s echtgenoot Luis Ribeiro. Het resort was in de stijl van Miami, een sfeer waar Luis zich door had laten inspireren. In 2002 kregen Luis, Marjan en hun zoon Senna een zwaar auto-ongeluk. Luis liep een hersenbeschadiging op waardoor hij zijn droom project niet kon afmaken. Marjan heeft haar man verzorgd tot aan zijn dood in 2007. Gedurende die jaren is Bayside Salgados verhuurd geweest. De uitbater stopte echter mer huur betalen, een rechtszaak volgde en uiteindelijk won Marjan en vond Bayside Salgados volledig uitgewoond aan. Er was groot onderhoud nodig alleen ontbrak het aan budget en inspiratie.  

Wat hebben wij gedaan ?

  • Samen met SiteOpMobi een mobiele website gemaakt
  • Ervoor gezorgd.
lees verder

Restaurant JOY Hyeres krijgt Herman den Blijker op bezoek

In de derde aflevering gaat Herman op bezoek bij Restaurant JOY in Hyeres, Frankrijk . Wat hebben we gedaan: De normale website was een bouwpakket (Wordpress) wat ze nog goed in elkaar moesten zetten. Het begin was gemaakt maar het was niet af. Daar hebben we natuurlijk gelijk mee geholpen. De website was nog nooit aangemeld bij de zoekmachines. We hebben nu
  • de metatags in de site gezet (de titel en description zijn erg belangrijk !)
  • en ervoor gezorgd dat deze ook te zien zijn voor de zoekmachines.
  • de website opnieuw opgegeven bij o.a. Google, /Yahoo en Bing.
  • een XML-sitemap gemaakt. Dat is net als zout in je eten. Zonder smaakt het nergens naar. Een XML-sitemap is voor de zoekmachines.
  • een favicon icon gemaakt voor de bookmarks.
  • en iedere pagina voorzien van een unieke titel.
Als je door de website klikt zie je.
lees verder

Herman gaat ver bij Ristorante La Brace in Cefalù op Sicilië

In Nederland heeft Herman den Blijker al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven. Voor zijn nieuwe programma gaat hij verder. Herman pakt zijn koffers om horeca-ondernemers te helpen, waar dan ook in Europa. De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden enorm oplopen. Thea runt het restaurant inmiddels noodgedwongen met haar 21-jarige zoon David, want geld voor personeel is er niet. Thea´s dochter Eva, die in Nederland woont, kan het niet aanzien dat het levenswerk van haar trotse moeder ter ziele driegt te gaan. Als Herman Eva komt vertellen dat haar brief hem niet onberoerd heeft gelaten, heeft hij nog een.
lees verder