Over ons & Zoekmachine optimalisatie

Metatags – Sinds 1999

Mensen bieden producten en diensten aan en willen gevonden worden op het internet bij de zoekmachines. The Metatags Company BV helpt mensen en bedrijven om hun website te verbeteren en om in contact te komen met hun klanten en afzetmarkt.

The Metatags Company is een team van 30 enthousiaste mensen met kennis van marketing, zoekmachines, reclame, pr en techniek. Sinds 1999 zijn wij actief in diverse landen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en aanmelding, beheer van en bemiddeling bij reclamecampagnes en werkt samen met diverse strategische partners. We hebben partners in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Canada en Amerika. Hierdoor kunnen we ook lokaal ondersteuning bieden binnen de internet cultuur van een land.

Google partner en AdWords gecertificeerd

metatags-google-partnerMetatags is al jarenlang partner van Google. Al onze AdWords consultants zijn volledig gecertificeerd en hebben alle benodigde examens afgelegd.

 

Google Analytics Qualified Individuals

metatags-analyticsOnze consultants zijn gecertificeerd voor Google Analytics.

Hiervoor worden jaarlijks examens afgelegd.

 

Onze voorwaarden

Op alle informatie, e-mails, websites, offertes, mededelingen, verkopen, leveringen- en betalingen zijn onze voorwaarden van toepassing. Deze staan online op www.metatags.nl/alv. Een afschrift zal u kosteloos op eerste verzoek worden toegezonden.

Hoofdkantoor:

The Metatags Company BV
Het Ondernemershuijs
Icarusweg 8A
8938 AX Leeuwarden
Nederland NL
(Bezoek alleen op afspraak)

https://twitter.com/metatagsnl

KvK: 08148598
BTWnr: NL8161.91.700.B01
IBAN NL84RABO0300763727
Swift / BIC RABONL2U

Lokale kantoren

Wilt u liever met iemand in uw eigen taal emailen?
Neem dan contact op met een van onze lokale partners:

Bellen naar Metatags

icon_phoneVoorkom onnodig “in de wacht hangen” en stuur even een email of maak gebruik van de online helpdesk: Metatags Online Helpdesk

Wilt u toch bellen? Maak een afspraak via:  https://metatags.nl/bellen

Metatags is een zakelijk dienstverlener.