Bing SEO Ontwikkelingen

Bing is ontworpen om de voordelen van de bekende zoekmachines zoals Google en Yahoo uit te bouwen.
De 4 belangrijkste items waar Bing de focus op heeft zijn:

    * Het maken van een aankoop
    * Het plannen van een reis
    * Gezondheid
    * Het vinden van een lokaal bedrijf

Bing SEO Ontwikkelingen

Verder zal Bing gaan uitbreiden met zogenaamde gecategoriseerde resultaten. De resultaten zullen dan op de eerste pagina van een zoekopdracht worden onderverdeeld in categorieën, dus als je bijvoorbeeld zoekt naar Audi Cabrio, dan zullen de resultaten 6 tot en met 8 beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld dealers en 9 tot en met 12 voor de gebruikte Audi Cabrio aangeboden door een particuliere auto verkoper.

Naast de zoekresultaten krijgt de gebruiker extra content te zien als ze met de muis erover heen gaat. Dit heet de Bing Document Preview.

Als Bing het beste resultaat toont, dan wordt er extra informatie worden getoond, zoals telefoonnummers, links naar pagina’s in de site. Het zijn natuurlijk wel vaak de sites waar het meest naar wordt gezocht.

Volgens de PDF over zoekmachine optimalisatie ( gratis downloaden ) van Bing zorgt 21% van de websites voor lege resultaten in hun zoekresultaten, omdat er flash gebruikt wordt. Ze hebben door middel van de beschrijving van andere websites over de betreffende site, de informatie van de inkomende links en anchor teksten 1/3 kunnen oplossen.

ciao_from_bingVerder gaan in de toekomst lokale resultaten heel zwaar wegen bij Bing. Tevens is de zoekmachine Ciao van Bing gemigreerd naar het nieuwe platform  Bing Shopping.

Bing maakt ook gebruik van je SiteMap.

Aanmelden & Gevonden Worden

Betaalde aanmelding en gratis hulp.

Er bestaan een hoop misverstanden over het aanmelden van een website bij de zoekmachines. Het enkel en alleen aanmelden bij de bekende zoekmachine Google heeft eigenlijk geen nut omdat Google weer kijkt bij andere zoekmachines, websites en natuurlijk sociale media om te zien hoe je vermelding of ranking daar is. Het is dus belangrijk dat je site op meerdere plekken “vindbaar” is.

Kies daarom voor een compleet en veilig pakket van Metatags !

Gratis website Aanmelden bij de ZoekmachinesMetatags Aanmelden Zoekmachines NL pakketaanmelden-euMetatags Aanmelden Zoekmachines Wereld pakket

Meer over metatags