Bellen – Telefoon

Als je belt naar Metatags verwacht je dat een SEO expert de telefoon opneemt en niet een callcenter. Een 0900-betaal nummer mag niet meer van de overheid. Maar er moet toch een manier zijn om onze kosten (een SEO expert de telefoon laten opnemen) vergoed te krijgen aan de ene kant, en de klant te helpen aan de andere kant. Daarom dient bellen vooraf betaald te worden. Vergelijk het maar met een consultant inhuren.

98% van onze klanten belt niet, maar stuurt een email

Wil je praten over je website met een SEO expert dan zijn daar uiteraard kosten aan verbonden. Maak een keuze uit de verschillende betaalde bel opties. Wil je liever gratis e-mailen? Dan kan ook: klik hier.

Maar wat is nu jullie telefoonnummer?

Omdat we geen telefonische helpdesk hebben is er geen telefoonnummer waar je ons op kan bereiken. Om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, rijden onze medewerkers niet in dure lease-auto’s, zitten we niet in een duur grachtenpand en hebben we geen duur callcenter voor ons werken. Wel zijn we goed te bereiken via de mail: Bij Metatags beantwoorden alleen SEO experts jouw vragen. Het antwoord ontvang je per e-mail. Wij streven er naar om altijd binnen twee werkdagen je vraag te beantwoorden maar meestal krijg je dezelfde dag al antwoord. Ook staan alle oude vragen en antwoorden in je klanten account zodat je deze altijd eenvoudig terug kan vinden en nog eens na kan lezen.

Nog wat feitjes.

De laatste jaren is het niveau van belletjes enorm gezakt. Wist je dat meer dan de helft van de bellers niet eens achter de PC zit tijdens het bellen. “Ik dacht ik bel effe…. vanuit de auto“.

  • 98% van onze klanten belt nooit
  • 87% van de belletjes zijn telemarketing bedrijven
    Wekelijks belt een energie bedrijf, of we willen overstappen
    Of een juffrouw met een aanbieding voor een nieuwe schuifpui
    Of de vraag of we mee willen doen aan een onderzoek
  • 8% is verkeerd verbonden (spreek ik niet met Google dan?)

Samengevat: wij hebben geen inkomende telefoon.
Klik hier voor een belafspraak of stuur gratis een email.