Herman den Blijker Herman gaat ver Restaurant La Source Tursac, Dordogne, Frankrijk

Aflevering 8 Seizoen 1 – nieuwe klanten werven

In Nederland heeft Herman den Blijker al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven. Voor zijn nieuwe programma gaat hij verder. Herman pakt zijn koffers om horeca-ondernemers te helpen, waar dan ook in Europa. In de achtste en laatste aflevering gaat Herman op bezoek bij mensen van wie het buitenlandavontuur volledig dreigt te mislukken.

Hulp voor Restaurant La Source Tursac, Dordogne, Frankrijk

rtl4-logoAcht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig en steken steeds opnieuw geld in de zaak, maar er komt geen cent uit. Als de vader van Karin hartproblemen en een beroerte krijgt, overwegen Karin en Edwin te stoppen. Ze besluiten ondanks alle ellende toch te blijven. Hermans hulp wordt ingeroepen door maar liefst twee vrienden van de ouders van Karin. Wanneer hij aankomt, blijkt al snel dat er familieproblemen zijn die niet opgelost kunnen worden door een lik verf en goed eten.

Mobile Search

Herman_280x233Er is voor Restaurant La Source ingezet op mobiel zoeken en mobiel gevonden worden. Daarom belde wij op onze beurt weer met SiteOpMobi, specialist in het maken van mobiele websites. Zo hebben zij onder andere de mobiele websites van Herman zelf en van zijn restaurant gemaakt.

Mobiel is steeds belangrijker. De verwachting is dat in 2013 het mobiele internet groter zal worden dan het normale PC internet. Daarom is het voor hotels en restaurants belangrijk dat zij aansluiting houden bij de gasten. De potentiële gast is namelijk mobiel online.

 

Zo pak je je mobieltje om een restaurant in de buurt te zoeken. Of je krijgt een flyer met daarop een QR code die recht geeft op korting. Mobiele website SEO is steeds belangrijker!

Al deze zaken zijn toegepast voor Restaurant La Source  en het resultaat mag er zijn:

 

restaurant-la-source-pc-en-mobi

 

  1. SEO update van de bestaande website  www.restaurant-la-source.fr
  2. Een mobiele website www.restaurant-la-source.mobi
  3. De websites aanmelden bij de zoekmachines
  4. Aanmelden bij alle Sociale Netwerken
  5. Opgeven bij diverse vergelijkssite zoals Yelp en TripAdvisory
  6. Persberichten
  7. Opbouwen van inkomende links

 

Update zomer 2015

http://www.siteop.mobi/blog/2015/06/18/herman-gaat-ver/update-edwin-karin-zandvliet-gezien-op-tv-bij-herman-gaat-ver/