Herman den Blijker gaat ver bij Nomad Mahmutlar in Turkije (voorheen The Golden Harp)

Herman_280x233In Nederland heeft Herman den Blijker al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven. Voor zijn nieuwe programma gaat hij verder. Herman pakt zijn koffers om horeca-ondernemers te helpen, waar dan ook in Europa.

 

Hulp voor the Golden Harp Tukije

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wordt de huur drastisch verhoogd. Carla en Mehmet kunnen dit niet betalen en beginnen een nieuw restaurant in het nabijgelegen Mahmutlar, genaamd `The Golden Harp´.

Door de introductie van all-inclusieve hotels en de crisis lopen de inkomsten van het restaurant terug. Daarbij heeft Carla ook nog een erfelijke spierziekte, waardoor ze eigenlijk fysiek niet in staat is hard te werken.

Zus Aukje kan de ellendige situatie in Turkije niet langer aanzien en doet een noodoproep aan Herman!

 

Nieuw concept, nieuwe naam:
Restaurant Nomad

Herman verzon een compleet nieuwe naam: Restaurant Noman en riep de hulp in van The Metatags Company om in 3 dagen de tijd om een compleet nieuw internet concept uit de grond te stampen.

Een nieuw type restaurant, nieuwe menu kaart en een hele nieuwe uitstraling. Op basis van de nieuwe huisstijl heeft Metatags een complete website gemaakt in WordPress. Dit is een open-source content management systeem wat ook voor mensen die minder handig zijn met internet goed te gebruiken is. En omdat we ook op de kosten letten bij een makeover: het is open source dus gratis.

Mobile Search

Er is voor Restaurant Noman ook ingezet op mobiel zoeken en mobiel gevonden worden. Daarom belde wij op onze beurt weer met SiteOpMobi, specialist in het maken van mobiele websites. Zo hebben zij onder andere de mobiele websites van Herman zelf en van zijn restaurant gemaakt.

Mobiel is steeds belangrijker. De verwachting is dat in 2013 het mobiele internet groter zal worden dan het normale PC internet. Daarom is het voor hotels en restaurants belangrijk dat zij aansluiting houden bij de gasten. De potentiële gast is namelijk mobiel online. Zo pak je je mobieltje om een restaurant in de buurt te zoeken. Of je krijgt een flyer met daarop een QR code die recht geeft op korting. Mobiele website SEO is steeds belangrijker!

Al deze zaken zijn toegepast voor Restaurant Noman en het resultaat mag er zijn:

restaurant-nomad

  1. 1. Een hele nieuwe website 
  2. 2. Een mobiele website  
  3. 3. De websites aanmelden bij de zoekmachines
  4. 4. Aanmelden bij alle Sociale Netwerken
  5. 5. Opgeven bij diverse vergelijkssite zoals Yelp en TripAdvisory
  6. 6. Persberichten
  7. 7. Opbouwen van inkomende links

 Update:  helaas, Restaurant Nomad bestaat ondertussen niet meer….

 

Mobiele website maken

Zelf ook een mobiele website maken voor jouw restaurant?
Kijk dan eens bij:  www.siteop.mobi en probeer alles 30 dagen gratis uit.

gratis-testen