Analyse & Marketing

Analyse Prijzen

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW
Facturatie abonnement per jaar.

Gedurende de analyse zullen wij je in het online dashboard op de hoogte houden van de verbeterpunten en geven je tips en adviezen.
Direct Bestellen

 

Metatags

RankingApp OptimalisatieWeb Optimalisatie

Een geoptimaliseerde site voor de zoekmachines zal meer bezoekers naar je site trekken die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de content.

Door gebruik te maken van de juiste metatags, een goede titel, omschrijving en zoekwoorden zal een bezoeker eerder op de vermelding bij de zoekmachines klikken.

 

Optimaliseer je website voor de zoekmachines

Als je onze aanbevelingen volgt kan je er voor zorgen dat je website beter gaat scoren bij de zoekmachines.

Metatags zijn heel belangrijk als je wilt dat je site een goede vermelding bij de zoekmachines krijgt. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden waar je graag op gevonden wilt worden en je te houden aan de beperkingen die de zoekmachines voorstellen zal je site beter gaan scoren.

Kies de juiste trefwoorden die jouw bedrijf en branche bepalen. Onze RankingApp helpt je met deze keuze door tools aan te bieden die je helpen een juiste keuze te maken. Dankzij onze technologie kunnen we betere trefwoorden aanraden die beter scoren. Dat bespaart jou weer kostbare tijd.

Met onze keyword tool kan je tot wel 20 trefwoorden kiezen. Je kan zo specifieke doelen stellen.

Lees meer over RankingApp Optimalisatie

Waarom is een blog belangrijk voor je website >>>