Analyse & Marketing

Analyse Prijzen

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW
Facturatie abonnement per jaar.

Gedurende de analyse zullen wij je in het online dashboard op de hoogte houden van de verbeterpunten en geven je tips en adviezen.
Direct Bestellen

 

Metatags

seo-analyse-dashboard-mobielGeschikt voor Mobiel

Biedt jouw site de beste ervaring voor mobiele bezoekers?

Door een website voor zowel PC als voor mobiel te maken heb je niet alleen een voorsprong op je concurrenten maar het zorgt ook voor een betere ervaring bij je bezoekers wat weer voor meer verkoop zorgt en bovendien wordt je beter gevonden bij de zoekmachines.

 

Weten jullie een goede oplossing?

Wist je dat Google je website een hogere ranking geeft als de site echt geschikt is voor het mobiele internet? Tot nu toe zijn mobiele websites in veel gevallen een “uitgeklede” versie van de gewone website. Ook responsive werkt niet lekker. Plaatjes zijn te groot, verkeerde informatie en pagina’s die niet relevant zijn voor mobiele bezoekers.

Kortom, frustratie en slechtere ranking bij de zoekmachines.

Is jouw website eigenlijk wel geschikt voor het mobiele netwerk? Hoe ziet de website er uit op een smartphone of op een tablet? De beste oplossing is een normale website voor PC gebruik en een aparte website voor mobieltjes. Meer over dit onderwerp kan je vinden op de website van SiteOpMobi. Vraag gerust een gratis test account aan!

gratis-testen

http://www.siteop.mobi

SiteOpMobi voldoet aan alle SEO eisen en werkt perfect samen met Google, Yahoo en Bing. En dat alles voor slechts € 5,95 per maand! Probeer het 30 dagen geheel vrijblijvend uit en zie het verschil in je zoekmachine ranking en SEO analyse.

Op naar 100%

Hoe populair is jouw site? Versla je concurrent >>>