Alle Metatags – meta informatie & html broncode uitleg

HTML broncode en uitleg over all metatags

Waarom staat de één bovenaan en is de ander niet te vinden?

Zoekmachines zijn nog steeds heel belangrijk om gevonden te worden op internet. Wist je eigenlijk dat iedere seconde 40.000 mensen alleen al met Google zoeken?

We gebruiken een zoekmachine op onze PC, op de laptop, maar ook op onze mobieltjes. Tegenwoordig zoeken we ook via sociale media en op verzamelsites. Er is zoveel bijgekomen op het gebied van zoektechnologie. Toch worden Metatags nog steeds ondersteund en helaas onderschatten veel mensen het effect er van.

Wat zijn nou precies Metatags?

Op het gebied van Search Engine Optimization (SEO) spelen metatags nog steeds een belangrijke rol! Vooral de titel en de meta description tag zijn van grote invloed want deze worden weergegeven als tekst bij de zoekresultaten.

Wil jij meer bezoekers?
Hoe maak je goede Metatags?

Hoe maak je nou metatags? Bekijk de voorbeelden en leer hoe je metatags kan toevoegen aan je site. Je zult wel moeite moeten doen en iedere pagina voorzien van unieke metatags. Als je concurrent wel moeite doet zal die beter scoren!

Hoe maak je nou van die Metatags?
Controleer je Metatags met de Gratis Metatags Analyse

Waarom staat de één bovenaan en is de ander niet te vinden? Doe de metatags analyse of metatags check met onze gratis online Metatags Website Analyse. Je hoeft alleen de naam van je website in te vullen, de zogenaamde URL.

Metatags Gratis Website Analyse
Welke Metatags bestaan er allemaal?

Bekijk gerust de lange lijst met alle verschillende metatags. Iedere metatag is aanklikbaar voor extra informatie en uitleg. Ook geven we per metatag & html tag aan wat de invloed is op de vermelding in de zoekmachines.

Lijst van alle metatags, uitleg, invloed en gebruiksaanwijzingen
Wat zeggen Google, Yahoo, Bing en Facebook over Metatags?

Over Google, Yahoo, Bing, Facebook en het gebruik en de invloed van Metatags is al heel veel geschreven. Maar toch zetten we nog even de belangrijkste zaken op een rij en geven je wat aanvullende tips voor het gebruik bij Google.

Wat zegt Google zelf over het gebruik van metatags
Zoekmachine Optimalisatie: Het SEO 15 Stappenplan

Om een succesvolle website te bouwen en te beheren is het goed om ook een planning op de lange termijn te hebben. Wij helpen je met een duidelijk stap-voor-stap plan van aanpak om je website te laten scoren bij de zoekmachines.

Stap 1 – Voorbereiding voor de optimalisatie

Overzicht van de belangrijkste Metatags

<title>pakkende en wervende zin</title>
<meta name="description" content="tekst">
<meta name="keywords" content="tekst">
<meta name="robots" content="selectie">

Lees verder op
https://metatags.nl/lijst-van-metatags/overzicht-alle-metatags/

 

Aanmelden & Gevonden Worden

Betaalde aanmelding en gratis hulp.

Er bestaan een hoop misverstanden over het aanmelden van een website bij de zoekmachines. Het enkel en alleen aanmelden bij de bekende zoekmachine Google heeft eigenlijk geen nut omdat Google weer kijkt bij andere zoekmachines, websites en natuurlijk sociale media om te zien hoe je vermelding of ranking daar is. Het is dus belangrijk dat je site op meerdere plekken “vindbaar” is.

Kies daarom voor een compleet en veilig pakket van Metatags !

Gratis website Aanmelden bij de ZoekmachinesMetatags Aanmelden Zoekmachines NL pakketaanmelden-euMetatags Aanmelden Zoekmachines Wereld pakket