Onze Pakketten

Prijzen

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW
Facturatie abonnement per jaar.

De gehele aanmeld procedure voor de zoekmachines zal tussen de 6 tot 8 weken duren. Gedurende de hele aanmeld procedure houden wij je per email op de hoogte van de aanmelding bij de zoekmachines en kan je alles historisch terugvinden in het klanten-account.
Direct Bestellen

 

Metatags

Kies het NL, EU of Wereldpakket

Betaalde aanmelding en gratis hulp.

Er bestaan een hoop misverstanden over het aanmelden van een website bij de zoekmachines. Het enkel en alleen aanmelden bij de bekende zoekmachine Google heeft eigenlijk geen nut omdat Google weer kijkt bij andere zoekmachines en sociale media om te zien hoe uw vermelding of ranking daar is. Het is dus belangrijk dat je site op meerdere plekken “vindbaar” is.

Kies daarom voor een compleet en veilig pakket van Metatags !

Meer Informatie

Voordat we beginnen met de aanmelding controleren wij altijd eerst de broncode van de eerste pagina van de website. Als wij problemen tegenkomen, zoals bijvoorbeeld het ontbreken van een sitemap, nemen we hierover eerst per email contact op en leggen uit hoe je dit het beste kunt oplossen.

nlNL Pakket

Voor slechts € 49,= melden wij je site éénmalig aan bij 250 zoekmachines

Lees verder
WWereld Pakket

Voor slechts € 99,= melden wij je site éénmalig aan bij 700 zoekmachines

Lees verder
euEuropa Pakket

Voor slechts € 79,= melden wij je site éénmalig aan bij 500 zoekmachines

Lees verder
hHer-aanmeld abonnementen

Iedere maand of ieder kwartaal een her-aanmelding van je website

Leer waarom

Gespecialiseerde Services

Val Op
tussen de rest

Als iedereen nou het zelfde aan het doen is op internet, hoe val je dan op tussen de rest? Bekijk je site door de ogen van je klant en vergelijk je inspanningen met die van je concurrenten.

Lees verder

Doe Het Zelf
SEO CMS en tools

Ben je zelf handig met het beheren van je website? Gebruik je een content management systeem zoals WordPress of blog je regelmatig? Kijk wat je zelf aan SEO kunt doen.

Lees verder